fbpx

Kom i mål med din bedre halvdel

2 for 1 pris

Ønsker du at tabe dig med din bedre halvdel eller en god ven? 

Jeg giver dig 2 for 1 pris, hvor vi får dig og din bedre halvdel i mål.

Lige nu har jeg et begrænset tilbud til dig og din bedre halvdel. Her kan I sammen komme i mål.  

Kickstart jeres vægttab – sammen!

5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT
Resultat Garanti
%

2 for 1 pris tilmelding

HVAD KOMMER VI OMKRING
på 2 for 1 opstarts samtale

Snak omkring kost & aktivitet

Jeres kost er essentiel for jeres vægttab. Det betyder ikke I skal leve restriktivt, men hvis I ønsker et vægttab er det nødvendigt I indtager mindre end I forbrænder. 

Jeres daglige aktivitet og eventuelle træning vil derfor også have betydning for jeres indtag.

I modtager hver jeres skræddersyet kost og træningsplaner. Disse kan selvfølelig laves så I spiser ens men med mængde forskel.

Planerne laves selvfølelig også, så eventuelt børn kan være med. 

Få bedre indblik i dette gennem vores 2 for 1 opstart samtale.

Målsætningsanalyse

Jeres commitment til jeres mål er afgørende for jeres proces. Det er derfor vigtigt at forventningsafstemme med jer selv om, hvor vigtigt jeres mål er for jer og hvor villig I er for at opnå det. Herefter kan processen planlægges, så den passer til jeres behov. 

Jeres mål og forventinger skal stemme overens med det arbejde I er villig til at ligge i det. For resultaterne vil være derefter.

HVem er jEG?

Mit navn er Katrine Soon. Jeg har så længe jeg kan huske haft en aktiv livsstil.

Trods en aktiv livsstil, har jeg dog langt fra altid haft styr på min kost. Jeg har som så mange andre været fanget med dårlige vaner og dårlige undskyldninger.

Jeg har prøvet diverse forskellige ”kure” (jeg hader det ord), fordi jeg bare ville have hurtige resultater.

Jeg har dog fundet ud af, at en slankekur på ingen måde er holdbar – nej, dét du har brug for, det er en ændring i dine vaner – en ændring i din livsstil! Der er ikke nogen nemme løsninger, men jeg står klar til at hjælpe dig!

Personlig træner & Kostvejleder

Katrine Soon

Jeg specialiserer mig særligt inden for effektivt vægttab og livsstilsændring hos kvinder i alderen 20-40 år.

Jeg er en enormt energisk og positiv coach, og er passioneret for hver eneste af mine klienter. Vælger du et forløb ved Soon2fit, så kan du være sikker på, at du får en coach, som vil dig og er med dig hele vejen! 

Jeg vægter mental sundhed ligeså højt som det fysiske, da det for mig går hånd i hånd. For at kunne arbejde med det fysiske, er det afgørende, at du mentalt er med – så indre og ydre er i synergi med hinanden.

Jeg praktiserer et positivt mindset, da jeg er overbevist om, at du med det rette mindset og den rette tilgang til livet, kan lige præcis det, som du sætter dig selv for!

HVAD VENTER DU PÅ?

I ET FORLØB FÅR I

Et forløb er et samarbejde. I får en coach der vil JER! Jeg sørger for at udforme planer, som passer til jer, jeres målsætning og jeres dagligdag, og giver jer de rette værktøjer og vejledning for at vi sammen når jeres mål. Men resultaterne kommer kun, hvis I er klar til at tage det i brug og comitte jer! Så grib bolden og lad os gøre jeres drømme til virkelighed.

Nemme opskrifter

Lækre og nemme opskrifter. Alt er muligt og det skal ikke være kedeligt at nå sine mål. I kan få hverdagsretter så hele familien kan spise med!

En coach der vil dig

Jeg er tilgængelig 24/7 hvis der skulle være det mindste. Derudover laver I hver uge opdatering og hver måned har vi en fast tlf samtale.

livsstilsændring

Jeg går ind for ændring af vaner og et bæredygtigt vægttab. Slut med yoyo-vægten og slut med quickfix!

målrettet træning

Uanset forløb vil I få trænings-programer som er udarbejdet til jeres målsætning og jeres niveau. Uanset om I ønsker hjemmetræning eller i fitness.

Resultat Garanti

I vil opnå resultater, hvis I følger mine anvisninger. Jeg har fokus på både fysisk og mental sundhed, da de går hånd i hånd.

slut med forbudt

Der skal være plads til alt, men i rette mængder i forhold til jeres mål. I vores samarbejde vil fokus derfor også være at tilegne en større forståelse for kost og kroppens behov.

Del af Fællesskab

Når I starter et forløb, joiner I automatisk også Team Soon2fit. Vi er en familie, og har derfor også et lukket community på Facebook, som du bliver del af. Sammen er vi stærkest.

Forløb = én kop kaf' om dagen

Et forløb koster, hvad der svarer til at sparer en kop kaffe om dagen væk. Se det som en investering i jeres sundhed.

HVAD SIGER NUVÆRENDE & TIDELIGER KLIENTERNE...

Stjerner

KLIENT TRANSFORMATIONER
- MAKE IT A LIFESTYLE -

DET SIGER TIDLIGERE KLIENTER