fbpx

GRATIS & UFORPLIGTENDE

30 min K I C K S T A R T samtale

Ønsker du at bygge booty og komme ned i fedtprocent? Så kan denne samtale være nøglen til du når dit mål!

Jeg giver dig 30min GRATIS samtale, hvor vi snakker om DIT mål. Denne samtale er helt uforpligtende og er med formålet om at kickstarte dit vægttab! Ud fra vores samtale, vil jeg komme med vejledning og anbefaling til, hvordan du kommer bedst mulig igang og når dit mål.

Kickstart dit vægttab – få svar på de spørgsmål, du brænder inde med! 

Dit vægttab kræver du kommer igang, og hvordan kommer du igang, hvis du ikke ved hvordan?

Jeg giver dig svarene.  

5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT
Resultat Garanti
%

DET SIGER TIDLIGERE KLIENTER

HVem er jEG?

Mit navn er Katrine Soon. Jeg har så længe jeg kan huske haft en aktiv livsstil.

Trods en aktiv livsstil, har jeg dog langt fra altid haft styr på min kost. Jeg har som så mange andre været fanget med dårlige vaner og dårlige undskyldninger.

Jeg har prøvet diverse forskellige ”kure” (jeg hader det ord), fordi jeg bare ville have hurtige resultater.

Jeg har dog fundet ud af, at en slankekur på ingen måde er holdbar – nej, dét du har brug for, det er en ændring i dine vaner – en ændring i din livsstil! Der er ikke nogen nemme løsninger, men jeg står klar til at hjælpe dig!

Personlig træner & Kostvejleder

Katrine Soon

Jeg specialiserer mig særligt inden for effektivt vægttab og livsstilsændring hos kvinder i alderen 20-40 år.

Jeg er en enormt energisk og positiv coach, og er passioneret for hver eneste af mine klienter. Vælger du et forløb ved Soon2fit, så kan du være sikker på, at du får en coach, som vil dig og er med dig hele vejen! 

Jeg vægter mental sundhed ligeså højt som det fysiske, da det for mig går hånd i hånd. For at kunne arbejde med det fysiske, er det afgørende, at du mentalt er med – så indre og ydre er i synergi med hinanden.

Jeg praktiserer et positivt mindset, da jeg er overbevist om, at du med det rette mindset og den rette tilgang til livet, kan lige præcis det, som du sætter dig selv for!

HVAD KOMMER VI OMKRING
på 30min KICKSTART samtale

Snak omkring kost & aktivitet

Det betyder ikke du skal leve restriktivt, men hvis du ønsker et vægttab er det nødvendigt du indtager mindre end du forbrænder. 

Din daglige aktivitet og eventuelle træning vil derfor også have betydning for dit indtag. 

Få bedre indblik i dette gennem vores samtale

Målsætningsanalyse

Dit commitment til dit mål er afgørende for din proces. Det er derfor vigtigt at forventningsafstemme med dig selv om, hvor vigtigt dit mål er for dig og hvor villig du er for at opnå det. Herefter kan processen planlægges, så den passer til dine behov. 

Dine mål og forventinger skal stemme overens med det arbejde du er villig til at ligge i det. For resultaterne vil være derefter.

KLIENT TRANSFORMATIONER
- MAKE IT A LIFESTYLE -

HVAD SIGER KLIENTERNE...

Stjerner

HVAD VENTER DU PÅ?

I ET FORLØB FÅR DU

Et forløb er et samarbejde. Du får en coach der vil DIG! Jeg sørger for at udforme planer, som passer til dig, din målsætning og din dagligdag, og giver dig de rette værktøjer og vejledning for at vi sammen når dine mål. Men resultaterne kommer kun, hvis du er klar til at tage det i brug og comitte dig! Så grib bolden og lad os gøre dine drømme til virkelighed.

Nemme opskrifter

Lækre og nemme opskrifter. Alt er muligt og det skal ikke være kedeligt at nå sine mål. Du kan få hverdagsretter så hele familien kan spise med!

En coach der vil dig

Jeg er tilgængelig 24/7 hvis der skulle være det mindste. Derudover laver du hver uge opdatering og hver måned har vi en fast tlf samtale.

livsstilsændring

Jeg går ind for ændring af vaner og et bæredygtigt vægttab. Slut med yoyo-vægten og slut med quickfix!

målrettet træning

Uanset forløb vil du få et trænings-program som er udarbejdet til din målsætning og dit niveau. Uanset om du ønsker hjemmetræning eller i fitness.

Resultat Garanti

Du vil opnå resultater, hvis du følger mine anvisninger. Jeg har fokus på både fysisk og mental sundhed, da de går hånd i hånd.

slut med forbudt

Der skal være plads til alt, men i rette mængder i forhold til dit mål. I vores samarbejde vil fokus derfor også være at tilegne en større forståelse for kost og kroppens behov.

Del af Fællesskab

Når du starter et forløb, joiner du automatisk også Team Soon2fit. Vi er en familie, og har derfor også et lukket community på Facebook, som du bliver del af. Sammen er vi stærkest.

Forløb = én kop kaf' om dagen

Et forløb koster, hvad der svarer til du sparer en kop kaffe om dagen væk. Se det som en investering i din sundhed.