fbpx

Hvem er Soon2Fit?

Lidt om mig

Hvem er jeg

katrine soon

Mit navn er Katrine Soon, jeg ejer Soon2fit og er uddannet personlig træner og kostvejleder. Derudover har jeg en bachelor i kommunikation og journalistik ved Roskilde Universitet. 

Jeg har så længe jeg kan huske haft en aktiv livsstil. Jeg har tidligere danset, været konkurrencesvømmer og har senest stillet i bikinifitness, hvor jeg vandt 4x guld og 1x sølv medaljer. Trods en aktiv livsstil, har jeg dog langt fra altid haft styr på min kost. Jeg har som så mange andre været fanget med dårlige vaner og dårlige undskyldninger. Jeg har prøvet diverse forskellige ”kure” (jeg hader det ord), fordi jeg bare ville have hurtige resultater. Jeg har dog fundet ud af, at en slankekur på ingen måde er holdbar – nej, dét du har brug for, det er en ændring i dine vaner – en ændring i din livsstil! Der er ikke nogen nemme løsninger, men jeg står klar til at hjælpe dig!

"Det er vigtigt at finde DIN balance, og som alt andet skal det trænes og øves – og her kommer jeg ind i billedet."

Jeg startede Soon2fit, fordi jeg har en passion for at hjælpe andre med at opnå en sundere livsstil, ligesom jeg selv har opnået. Jeg ved hvor svært det er at opnå BALANCE, da mange går med tanken om ”enten eller”. Det er vigtigt for mig at sige, at balance er individuelt, så hvad der er balance for mig, er ikke nødvendigvis balance for dig. Men det er vigtigt at finde DIN balance, og som alt andet skal det trænes og øves – og her kommer jeg ind i billedet. 

Jeg specialiserer mig særligt inden for effektivt vægttab og livsstilsændring hos kvinder i alderen 20-40 år.

Jeg er en enormt energisk og positiv coach, og er passioneret for hver eneste af mine klienter. Vælger du et forløb ved Soon2fit, så kan du være sikker på, at du får en coach, som vil dig og er med dig hele vejen! 

"Jeg vægter mental sundhed ligeså højt som det fysiske, da det for mig går hånd i hånd."

Min fornemmeste opgave er, at hjælpe dig med at nå dine mål, hvad end de måtte være, men også at sørge for, at du har de fornødne redskaber og værktøjer til at skulle bibeholde dine resultater! Jeg brænder for at motivere og inspirere dig til at blive den bedste udgave af dig selv. 

Jeg vægter mental sundhed ligeså højt som det fysiske, da det for mig går hånd i hånd. For at kunne arbejde med det fysiske, er det afgørende, at du mentalt er med – så indre og ydre er i synergi med hinanden. Jeg praktiserer et positivt mindset, da jeg er overbevist om, at du med det rette mindset og den rette tilgang til livet, kan lige præcis det, som du sætter dig selv for! 

Online coach

Vi er alle forskellige (heldigvis for det), og derfor er mine forløber også skræddersyet DIG! Jeg vægter samarbejde og kommunikation rigtig højt, da det efter min mening er nøglen til succes. Gennem dialog sørger jeg for, at forløbet passer dig, din målsætning og din hverdag! Forløbet skal tilpasses DIN hverdag og ikke omvendt!

Jeg forventer dog, at du er 100% dedikeret og er klar til denne rejse! Er du interesseret i, at vi sammen skal påbegynde DIN rejse – så ansøg om en plads på en af mine forløber her på min hjemmeside ☺ 

Kæmpe goodvibes til DIG! 

"Forløbet skal tilpasses DIN hverdag og ikke omvendt!"

se her en lille video

Lidt om mig

Konkurrencer og uddanelse

Hvad er din undskyldning for ikke at komme igang?

Start din rejse i dag