Blog med mad, træning og motivation

Sund med Soon

Velkommen til Sund med Soon – som er et univers og en serie, hvor du kan få inspiration til din kost og tips og tricks til din træning samt forskellige emner, som kan være motiverende i din kamp mod målet!

Download uge skema her

Lidt af hvert

Bloggen

"HVORFOR TABER JEG MIG IKKE? JEG SPISER JO SUNDT OG TRÆNER?"

DEL 3 Kan du nikke genkendende til ovenstående? Jeg tror vi allesammen har haft frustration over, at vi ikke rykker os eller at vores fremgang er gået i stå. Og man sidder uforstående, fordi man lever jo sundt - så hvorfor taber man sig ikke?

"HVORFOR TABER JEG MIG IKKE? JEG SPISER JO SUNDT OG TRÆNER?"

DEL 2 Kan du nikke genkendende til ovenstående? Jeg tror vi allesammen har haft frustration over, at vi ikke rykker os eller at vores fremgang er gået i stå. Og man sidder uforstående, fordi man lever jo sundt - så hvorfor taber man sig ikke?

"HVORFOR TABER JEG MIG IKKE? JEG SPISER JO SUNDT OG TRÆNER?"

DEL 1 Kan du nikke genkendende til ovenstående? Jeg tror vi allesammen har haft frustration over, at vi ikke rykker os eller at vores fremgang er gået i stå. Og man sidder uforstående, fordi man lever jo sundt - så hvorfor taber man sig ikke?

KOM JUST-EAT I FORKØBET​

Hey venner 🙂 Så skifter vi snart 2019 ud med 2020 - og det er blevet tid til årets sidste nyhedsbrev. Men først vil jeg lige takke jer allesammen for dette år. Af hjertet tak for at i følger med, tak for jeres støtte og opbakning og TAK TIL ALLE MINE SEJE KLIENTER! #TeamSoon2Fit

Find dine mål

I dette blogindlæg fortæller Sigurd om dét at sætte mål for sig selv. Så sidder du og har et mål, måske et nytårsforsæt, som ikke helt er blevet til noget? Så læs med her og få inspiration til, hvordan du kan komme igang!

NYD DECEMBER UDEN DE EKSTRA JULE KG

Julen nærmer sig med hastige skridt, og december måned er for de fleste forbundet med julehygge i form af en masse sociale arrangementer såsom julefrokoster, som inkluderer julegodter, alkohol og god gammeldags dansk mad, som vi kender det bedst.

Sund med Soon

Inspiration til maden der hjemme

Her vil du få inspiration til sundere alternativer til madlavning til både måltider og snacks.

Hvis du ikke kan få nok af Sund med Soon, er du altid velkommen til at abonnere på vores Youtube-kanal “Sund med Soon”. Så vil du altid være først til at finde de nyeste videoer

Du er altid velkommen til at sende os en besked med forslag til madlavningsvideoer.

Send det til www.info@soon2fit.dk med overskriften “Sund med Soon”.

Sund med Soon

Inspiration til træningen

Træning skal være sjovt og udfordrende. Her vil du finde inspiration til din træning både med henblik på fitness, hjemmetræning og udendørs.

Du er altid velkommen til at sende os en besked med træningsvideoer, som du ønsker en video om.

Send det til www.info@soon2fit.dk med overskriften “Sund med Soon”.

Start i dag

BRUG FOR MIN HJÆLP? KONTAKT MIG HER UNDER