KOM JUST-EAT I FORKØBET

KOM JUST-EAT I FORKØBET Hjemmelavet burger med fries

Hey venner 🙂

Så skifter vi snart 2019 ud med 2020 – og det er blevet tid til årets sidste nyhedsbrev. Men først vil jeg lige takke jer allesammen for dette år. Af hjertet tak for at i følger med, tak for jeres støtte og opbakning og TAK TIL ALLE MINE SEJE KLIENTER! #TeamSoon2Fit

Nytårsaften er en festdag, og jeg håber, du er klar til at få en fantastisk aften i selskab med de mennesker, der bedtyder allermest for dig! 🙂 

Du skal nyde denne aften, være taknemmelig for alt det 2019 har budt af gode ting, samt lade de mindre gode situationer være drivkraft for, at forbedre disse ting i 2020. Fordi DU kan meget mere end du tror, og med det rette mindset kan du lige præcis det du sætter dig for! 

I årets sidste nyhedsbrev får du opskriften på det perfekte forslag til tømmermænds mad, som er en SIKKER vinder og bedre end JustEat!

THE DAY AFTER:

BEDSTE MOD NYTÅRS TØMMERMÆND!

Okay, Guys! Vi kender det allesammen! 😀

Dagen derpå kan for mange være hård, og man vil egentlig bare slappe af med Netflix og noget fedtet mad! Og det skal der også være plads til!

MEEEEEN!!!

Hvad hvis jeg fortalte dig, at du kunne få dette, men stadig spare en masse kcal, og dermed nyde tømmermændsmad med lidt bedre samvittighed??

Ja du læste rigtigt! Så nu vil jeg give dig mit forslag til den perfekte tømmermændsmad, som både er greasy og syndig, men et sundere alternativ til JustEat! 

Det er egentlig ikke raketvidenskab, men ved at du selv kan bestemme, hvad der skal I, så kan du også gøre nogle smarte valg. Nemlig eksempelvis, at sørge for at vælge råvarer, som ikke indeholder en masse unødvendige kcal og højt fedtindhold, men uden at gå på kompromis med at skulle undlade ting. 

Så hvis du sørger for at handle ind til det dagen inden, så har du altså den perfekte tømmermændsmad, og det tager højst sandsynlig samme tid – hvis ikke kortere, da det må være BlackFriday for JustEat -som hvis du skulle vente på at få leveret! 🙂

KOM JUST-EAT I FORKØBET

Hjemmelavet burger med fries

Ingredienser

– Burger bolle  

– Kartoffel

– Grønne bønner

– Hakket oksekød (4-7%)

– Ønskede grønt til din burger

– Avokado 

– Skyr 

– Sur sød sovs

– Salt og peber

Fremgangsmåde

1. Forvarm ovnen til 200 grader 

2. Skræl/skyl kartofler og skær dem i ønskede størrelse

3. Put kartofler i pose og tilsæt kokosolie spray og dine ønskede krydderier. Lig herefter på fad med bagepapir

4. Åben frosne bønner og lig på fad med bagepapir og tilsæt ønskede krydderi (Jeg bruger salt, peber, rosmarin og kryddersalt)  

5. Spray lidt kokosolie udover de frosne bønner

6. Sæt begge ting i ovnen ved 200 grader 40 min.

(Nu kan du se videre på din film, indtil du skal stege bøfferne)  

7. Form dine bøffer i ønskede størrelse (Jeg har lavet dem store 200 g. stykket)

8. Skær dine grønsager ud lav guacemole af avocado, skyr, hvidløg, sur/sød og salt/peber

9. Når der er 4 minutter tilbage til dine fires er færdige, sæt burger bolle i ovnen. 

10. Byg din burger

11. Server og nyd den med et koldt glas pepsi Max!

V E L B E K O M M E!

 

Tag springet

Vi står klar til at hjælpe dig