fbpx

Den ultimative gave - en investering I sundhed, i fremtid og i en sundere og sjovere livsstil!

gavekort til Soon2Fit

Her finder du den helt perfekte gave til hende eller ham, der troede de havde alt. Vi kender det nok allesammen. Vi har svært ved at finde den helt rigtige gave til dem, vi holder af. Dette problem stopper her! Du har nemlig muligheden for at ændre en andens liv med denne gave, muligheden for at give personen mere selvtillid, selvværd, energi og ikke mindst en sundere livsstil!

Ved Soon2Fit får du nemlig en livsstilsændring, som er tilpasset lige præcis den, du giver gavekortet til. Hvad end personen ønsker mere struktur i hverdagen, vægttab, muskelopbygning, optimering af træning/kost eller noget helt andet, så kan det altså blive en realitet med dette gavekort!

På den måde sikre du den helt rigtige: julegave, konfirmationsgave, bryllupsgave osv.

Hvis du skulle havde nogle spørgsmål, så skriv eller ring endelig. Ellers så udfyld vores formular her på siden og modtag dit gavekort i dag 🙂

 

Tryk herunder og se, hvad gavekortet eksempelvis kan bruges på

Giv et gavekort til
en du holder af

HVORDAN GØR JEG?
Du skal blot udfylde denne formular, hvorefter du inden for 24 timer vil modtage et betalingslink. Når gavekortet er betalt, vil du afslutningsvis modtage dit aktive gavekort.

HVORDAN BRUGES GAVEKORTET?
Gavekortet anvendes ved at indtaste gavekort nr. i kontakt formularen, når det skal indløses.

Skriv endelig på: info@soon2fit.dk eller ring på +45 28861852 hvis der skulle være nogle spørgsmål.

Jeg har igennem 3 år meldt mig ind i fitness world 2 gange, for så at betale for et medlemskab jeg fik brugt maks 5 gange..

Var så heldig at vinde en måneds kost og træning hos katrine. for første gang nogen sinde fik jeg fuld vejledning og lærte trænings centret at kende. 

Kan varmt anbefalde at bruge Katrine hvis man virkelig vil i mål og virkelig vil have en coach der motivere og er 100% på dig når du har brug for det!

Katrine er en fantastisk coach! Hun sætter sine kunder i første række og er til rådighed 24/7.

Hendes kostplaner er fantastiske og det virkelig lækre opskrifter. Katrine er en coach som er inspirerende og kæmper sammen med dig for at nå dine mål!

Jeg har hende som coach nu og hun er bare den BEDSTE! Hun er så motiverende og med hende føler man sig aldrig alene!

Hun er 100% engageret i sine klienter, hun spørger selv ind til dig hvis hun ved du har problemer med et eller andet og hun er ALTID til rådihed og klar til at motivere DIG!

Jeg har kun været hos hende i 2 uger, men jeg har
allerede fået SÅ gode resultater!